Quinten-Faust  Facilitator


ONDERSCHEIDEND

 

Quinten-Faust ontwikkelde zich van presentator tot facilitator van teamdagen tot conferenties en andere bijeenkomsten met een specifiek doel of thema. Vooral veranderingen krijgen een mooie start onder leiding van Quinten-Faust als facilitator. Hij werkt daarnaast als opleidingsmanager in het hoger onderwijs en heeft veel ervaring met diverse methodieken die teams helpen bij het veranderen en innoveren. Overheid of bedrijfsleven, Quinten weet jouw mensen mee te nemen op een speelse en sympathieke manier, waarbij hij respectvol slagen maakt en enthousiasme weet te kweken. 

ACHTERGROND

 

Na zijn theateropleiding richtte hij een theaterschool op die uitgroeide tot een groot instituut met diverse locaties en jaarlijks 1000 spelers. Hij produceerde en regisseerde diverse events zoals de landelijke Sinterklaasintocht, nationale veiligheidsdag, VNG congres en diverse landelijke festivals. Zo ontving hij het koningshuis in diverse settings en gelegenheden en verschillende bestuurders tijdens symposia. In 2009 ontving Quinten-Faust uit handen van burgemeester Annemarie Jorritsma de hoogste onderscheiding de Bonifatiusspeld.

 

Ter verdieping en verbreding heeft Quinten-Faust zich de afgelopen jaren ingezet als manager bij verschillende hogescholen. Persoonlijk ontwikkelde Quijten zich ook: hij studeerde succesvol af aan de master Learning & Innovation en de leergang Dynamisch Leidinggeven. 


KOSTEN

 

Bij elke bijeenkomst zullen andere verwachtingen zijn, dus kunnen de kosten worden besproken.

Indicatie vanaf:

presentator 495,-

dagvoorzitter 950,-

facilitator: 950,-