facilitator & gespreksleider

 

Facilitator komt uit het latijn (facilitare) en vertaalt zich als 'vergemakkelijken, vereenvoudigen' . Quinten-Faust is de persoon die de (rand)voorwaarden schept en onderhoudt waaronder zowel collectieve als individuele veranderingsprocessen op gang komen. Niet te ingewikkeld, en met iedereen aan boord! Dit kan plaatsvinden in een eendaagse conferentie, maar ook tijdens een ontwikkelproces met een team.

  

 

Uitgangspunt in het werk van Quinten-Faust: 'Ik werk vanuit de kernwoorden  Lef, Inspiratie, Fantasie, Energie, samen : L I F E . Met een vleugje van deze combinatie wordt het leven een stuk mooier en interessanter!'

 

Op respectvolle, nieuwsgierige en authentieke wijze weet hij gasten, sprekers en bezoekers te verleiden zich op een zinvolle manier te verdiepen middels presentaties, forums en dialoog.

Vanuit verwondering kan Quinten transparant een kleine groep tot bomvolle zaal meenemen in een sterke thematiek of verhaallijn.  Hij is sensitief, ervaren, energiek, relativerend en flexibel. Indien mogelijk/nodig gebruikt hij graag theatrale werkvormen tijdens zijn werk.

 

Wil je meer weten, eens kennis maken? Klik hier

meer over Quinten-Faust:

Quinten-Faust Rijnja  studeerde af als master Learning and Innovation aan de Stenden University of Applied Sciences. Hij volgde diverse coachings- en leiderschapstrainingen, waaronder de leergang dynamisch leidinggeven. Quinten-Faust is tevens in het bezit van de bachelor Theaterdocent.

 

Quinten-Faust heeft als organisator en (cultureel) ondernemer ruim ervaring opgedaan, onder andere als directeur van stichting Theaterhuis, Parkvilla, Tumult en Faust Theaterschool Den Haag. Bij deze organisaties produceerde en organiseerde hij talrijke regionale en landelijke producties, conferenties en evenementen. Daarnaast werkt hij als facilitator binnen de onderwijs-, kunst- en theaterwereld. Quinten presenteert festivals en evenementen, inhoudelijk specialiseerde hij zich als dagvoorzitter en gespreksleider bij teamontwikkelingen, congressen en conferenties. Hij kan zowel live als online jouw event in een optimale vorm gieten!

een impressie van de opdrachtgevers: