slapen in het gastenverblijf van Villa Pippi

Een mooie vrijstaande studio met eigen keuken en badkamer in het landelijk gelegen dorpje Wytgaard, op fietsafstand van Leeuwarden. Quinten-Faust is je gastheer, samen met Frédéric. Op je eigen terras kun je genieten in je stoel of hangmat. Bij mooi weer mag je natuurlijk een sprong wagen in het zwembad, of bijkomen in de sauna!  

Je bent welkom om heerlijk te komen ontspannen, alleen of samen. Je kunt samen slapen in de heerlijke tweepersoons boxspring, maar het is ook mogelijk om van de bank een tweede comfortabele slaapplek te maken. Wil je comfort? Boek dan inclusief ontbijt: elke ochtend krijg je een vers ontbijt aan de deur in een picknickmand.  De gastheren staan altijd open voor een gesprek, maar gunnen je ook van harte je privacy. Je kunt kiezen uit mooie dingen om te doen:  ga lekker een stuk lopen langs de Zwette (11-stedentocht) en fiets door het mooie Friese platteland even naar Leeuwarden of Sneek! Neem de auto naar Heerenveen of Drachten. Lekker niksen? Er is wifi en natuurlijk televisie! Je huisdieren zijn welkom, wel graag even aangeven bij de reservering.

RESERVEREN?

Wil je komen slapen? Welkom! Reservering aanvragen kan hier

Kosten in euro's:

 

-overnachting een persoon:    

61,00

69,50 (incl. ontbijt)

 

-overnachting twee personen:  

77,00

89,00 (incl. ontbijt)

*Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting. Huisdieren zijn gratis welkom mits aardig voor mens en andere dieren, wel graag aangeven bij reservering

 

Vraag hier je overnachting(en) aan. Dit is natuurlijk nog vrijblijvend. Pas bij wederzijdse bevestiging is er een boeking!

Wil je ook ontbijt bijboeken? Geef dat dan even aan in de mededelingen.

Lukt het reserveren niet?

Stuur ons dan een mail: quintenfaust@gmail.com.