Quinten-Faust is  jouw host | presentator | facilitator


ONDERSCHEIDEND

 

Quinten-Faust maakt jouw bijeenkomst tot een ontmoeting die raakt op een concrete, transparante en flexibele manier: hij werkt op een energieke en inlevende manier samen naar de doelen die jij voor ogen hebt met de doelgroep!

 

 

HOST


Quinten weet jouw mensen mee te nemen op een speelse en sympathieke manier; waarbij hij respectvol slagen maakt! 

Hij stelt zichzelf ten dienste van de opdracht zonder ego, heeft een enthousiaste en energiek basishouding, laat iedereen zich veilig voelen, past diverse methodieken toe in zijn benadering en door zijn kwetsbare en inlevende opstelling zijn de gesprekken altijd open en toegankelijk voor iedereen. 

 

FACILITATOR

 

Quinten-Faust ontwikkelde zich tot facilitator van teamdagen, conferenties en andere bijeenkomsten met een specifiek doel of thema. Vooral veranderingen krijgen een mooie start onder leiding van hem als facilitator. Hij werkt daarnaast als opleidingsmanager in het hoger onderwijs en heeft veel ervaring met diverse methodieken die teams helpen bij het veranderen en innoveren. Overheid of bedrijfsleven, Quinten weet jouw mensen mee te nemen op een speelse en sympathieke manier, waarbij hij respectvol slagen maakt en enthousiasme weet te kweken. 

ACHTERGROND

 

Na zijn theateropleiding richtte Quinten-Faust een theaterschool op die uitgroeide tot een groot instituut met diverse locaties en jaarlijks 1000 spelers. Hij produceerde en regisseerde diverse events zoals de landelijke Sinterklaasintocht, Nationale Veiligheidsdag, VNG congres en diverse landelijke festivals. Zo ontving hij het koningshuis in diverse settings en gelegenheden en verschillende bestuurders tijdens symposia. In 2009 ontving Quinten-Faust uit handen van burgemeester Annemarie Jorritsma de hoogste Almeerse onderscheiding: de Bonifatiusspeld.

 

Ter verdieping en verbreding heeft Quinten-Faust zich de afgelopen jaren ingezet als manager bij verschillende hogescholen. Persoonlijk ontwikkelde Quinten zich ook: hij studeerde succesvol af aan de master Learning & Innovation, de leergang Dynamisch Leidinggeven en ontwikkelt zich nu middels een opleiding bij het Narrengilde tot profnar (professionele hofnar) voor bedrijven. 

 

Quinten-Faust  ontwikkelde zich van presentator van landelijke festivals en evenementen tot inhoudelijk gespreksleider van congressen en conferenties. Hij werkt als opleidingsmanager in het hoger onderwijs en in het theater als presentator en facilitator. Hij ontwikkelde een eigen LIFE-methodiek, waarbij lef, inspiratie, fantasie en energie centraal staan.

 

REFERENTIES

 

Hij werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers, die hem regelmatig terugvragen. Een greep: NHL Stenden Hogeschool, ondernemersvereniging Almere, Unibail-Rodamco, Stadsschouwburg de Harmonie, Kunstlinie, Arjan van Dijkgroep, Hema, Dienst Justis, Effectgroep, de Nieuwe Bibliotheek, Theaterhuis,  gemeente Almere. KOSTEN

 

Bij elke bijeenkomst zijn andere verwachtingen, dus kunnen de kosten worden besproken. Indicatie vanaf:

presentator 495,-

dagvoorzitter 950,-

facilitator: 950,-