kosten

 

Onderstaande kosten zijn ter indicatie en inspiratie:

 

 -presentator/gespreksleider

dagdeel:       375,-*

dag:               600,-*

*: incl. voorgesprek en 2 uur voorbereiding, excl. btw (9%) en reiskosten (26 ct. per km).

 

-organisator/teamcoaching

uurtarief: 85,- excl. btw (21%) en reiskosten (26 ct. per km).

 

Voor elke opdracht zullen er andere vragen, uren, momenten en tarieven zijn. Alles kan natuurlijk in overleg en bespreken we vooraf.

 

 

meer over Quinten-Faust

Quinten-Faust Rijnja  studeerde af als master Learning and Innovation aan de Stenden University of Applied Sciences. Hij volgde diverse coachings- en leiderschapstrainingen, waaronder de leergang dynamisch leidinggeven. Quinten-Faust is tevens in het bezit van de bachelor Theaterdocent.

 

Quinten-Faust heeft als organisator en (cultureel) ondernemer ruim ervaring opgedaan, onder andere als directeur van stichting Theaterhuis, Parkvilla en Tumult. Bij deze organisaties produceerde en organiseerde hij talrijke regionale en landelijke producties, conferenties en evenementen. Daarnaast werkt hij als (interim) teamleider/-coach binnen de onderwijs-, kunst- en theaterwereld. Quinten presenteert festivals en evenementen, inhoudelijk specialiseerde hij zich als dagvoorzitter en gespreksleider bij congressen en conferenties. Hij kan zowel live als online jouw event in een optimale vorm gieten!

een impressie van de opdrachtgevers van Quinten-Faust: