meer info

Hier vind je meer informatie over de vergoeding en agenda van Quinten-Faust

 

vergoeding

Onderstaande kosten zijn ter indicatie en inspiratie:

 

 -Gespreksleider/presentator/dagvoorzitter

dagdeel:       375,-*

dag:               600,-*

*: incl. voorgesprek en 2 uur voorbereiding, excl. btw (9%) en reiskosten (26 ct. per km).

 

-Facilitator/teamcoaching/organisator

uurtarief: 85,- excl. btw (21%) en reiskosten (26 ct. per km).

 

Voor elke opdracht zullen er andere vragen, uren, momenten en tarieven zijn. Alles kan natuurlijk in overleg en bespreken we vooraf.

agenda

dinsdag 12 januari 2020

Quinten-Faust is dagvoorzitter van het online event 'Leadership Development' met onder andere Jitske Kramer op NHL Stenden Hogeschool!

 

 

dinsdag 6 april 2021

Quinten is dagvoorzitter van het congres Skills en Scenery van het LVSC in de Reehorst te Ede.

meer over Quinten-Faust

Quinten-Faust Rijnja  studeerde af als master Learning and Innovation aan de Stenden University of Applied Sciences. Hij volgde diverse coachings- en leiderschapstrainingen, waaronder de leergang dynamisch leidinggeven. Quinten-Faust is tevens in het bezit van de bachelor Theaterdocent.

 

Quinten-Faust heeft als organisator en (cultureel) ondernemer ruim ervaring opgedaan, onder andere als directeur van stichting Theaterhuis, Parkvilla, Tumult en Faust Theaterschool Den Haag. Bij deze organisaties produceerde en organiseerde hij talrijke regionale en landelijke producties, conferenties en evenementen. Daarnaast werkt hij als facilitator binnen de onderwijs-, kunst- en theaterwereld. Quinten presenteert festivals en evenementen, inhoudelijk specialiseerde hij zich als dagvoorzitter en gespreksleider bij teamontwikkelingen, congressen en conferenties. Hij kan zowel live als online jouw event in een optimale vorm gieten! 

een impressie van de opdrachtgevers van Quinten-Faust: