organisator

 

Quinten Faust presenteert niet alleen evenementen en producties, hij organiseert ze ook al jaren: van kleine teambijeenkomst, tot meerdaags congres,  tot groots openlucht evenement: hij heeft het allemaal meegemaakt en weet er altijd weer een vernieuwend en inspirerend evenement van te maken. Met goed oog en oor voor de opdrachtgever weet hij jouw wensen te verenigen met het verlangen van het publiek...onderaan deze pagina staan een aantal opdrachtgevers, misschien ben jij de volgende?

meer over Quinten-Faust

Quinten-Faust Rijnja  studeerde af als master Learning and Innovation aan de Stenden University of Applied Sciences. Hij volgde diverse coachings- en leiderschapstrainingen, waaronder de leergang dynamisch leidinggeven. Quinten-Faust is tevens in het bezit van de bachelor Theaterdocent.

 

Quinten-Faust heeft als organisator en (cultureel) ondernemer ruim ervaring opgedaan, onder andere als directeur van stichting Theaterhuis, Parkvilla en Tumult. Bij deze organisaties produceerde en organiseerde hij talrijke regionale en landelijke producties, conferenties en evenementen. Daarnaast werkt hij als (interim) teamleider/-coach binnen de onderwijs-, kunst- en theaterwereld. Quinten presenteert festivals en evenementen, inhoudelijk specialiseerde hij zich als dagvoorzitter en gespreksleider bij congressen en conferenties. Hij kan zowel live als online jouw event in een optimale vorm gieten!

een impressie van de opdrachtgevers van Quinten-Faust: