organiseren

Kleine bijeenkomst tot groot evenement...

Quinten-Faust kan het (inhoudelijk) deels of geheel voor je organiseren en heeft een veelzijdig netwerk om de logistiek uit te besteden. Van teambijeenkomst tot conferentie, van theatrale interventie tot een musical over jouw bedrijf: welkom om een gesprek te hebben over het brede scala van mogelijkheden. 

 

Wil je meer weten, eens kennis maken? Klik hier, laat je gegevens achter en we zoeken contact met je! 

meer over Quinten-Faust

Quinten-Faust Rijnja  studeerde af als master Learning and Innovation aan de Stenden University of Applied Sciences. Hij volgde diverse coachings- en leiderschapstrainingen, waaronder de leergang dynamisch leidinggeven. Quinten-Faust is tevens in het bezit van de bachelor Theaterdocent.

 

Quinten-Faust heeft als organisator en (cultureel) ondernemer ruim ervaring opgedaan, onder andere als directeur van stichting Theaterhuis, Parkvilla en Tumult. Bij deze organisaties produceerde en organiseerde hij talrijke regionale en landelijke producties, conferenties en evenementen. Daarnaast werkt hij als (interim) teamleider/-coach binnen de onderwijs-, kunst- en theaterwereld. Quinten presenteert festivals en evenementen, inhoudelijk specialiseerde hij zich als dagvoorzitter en gespreksleider bij congressen en conferenties. Hij kan zowel live als online jouw event in een optimale vorm gieten!

een impressie van de opdrachtgevers van Quinten-Faust: