LIFE methode

Bij al ons werk hanteren we de eigen ontworpen LIFE-methode: Lef, Inspiratie, Fantasie & Energie zijn daarbij de uitgangspunten. Onze spelers Sprankel en Twinkel leggen graag even in het kort uit wat dat betekent:


Meer over Quinten-Faust

Quinten-Faust Rijnja is de artistiek en zakelijk leider van Faust Theater. Hij is. opgeleid als eerstegraads docent Theater. Daarnaast  studeerde hij  af als master Learning and Innovation aan de Stenden University of Applied Sciences. Hij volgde diverse coachings- en leiderschapstrainingen, waaronder de leergang dynamisch leidinggeven.  Hij werkt als onderwijsmanager Communicatie bij Hogeschool Leiden.

 

Quinten-Faust heeft als organisator en (cultureel) ondernemer ruim ervaring opgedaan, onder andere als directeur van Theaterhuis, Parkvilla, Tumult en Faust Theaterschool. 

Daarnaast werkt hij als manager binnen de onderwijs-, kunst- en theaterwereld. Quinten presenteert festivals en evenementen, inhoudelijk specialiseerde hij zich als dagvoorzitter en gespreksleider bij teamontwikkelingen, congressen en conferenties. Hij kan zowel live als online jouw event in een optimale vorm gieten!


Een impressie van de opdrachtgevers: