Quinten-Faust Presentator

ONDERSCHEIDEND

 

Quinten-Faust maakt je event tot een ontmoeting die raakt op een concrete, transparante en flexibele manier: zó werkt hij energiek en inlevend samen naar de doelen die jij voor ogen hebt met de doelgroep!

 

 

Overheid of bedrijfsleven: Quinten weet jouw mensen mee te nemen op een speelse en sympathieke manier; waarbij hij respectvol slagen maakt! 

Hij stelt zichzelf ten dienste van de opdracht zonder ego, heeft een enthousiaste en energiek basishouding, laat iedereen zich veilig voelen, past diverse methodieken toe in zijn benadering en door zijn kwetsbare en inlevende opstelling zijn de gesprekken altijd open en toegankelijk voor iedereen. 

ACHTERGROND

 

Quinten-Faust  ontwikkelde zich van presentator van landelijke festivals en evenementen tot inhoudelijk gespreksleider van congressen en conferenties. Hij werkt als opleidingsmanager in het hoger onderwijs en in het theater als presentator, regisseur en producent. Hij ontwikkelde een eigen LIFE-methodiek, waarbij lef, inspiratie, fantasie en energie centraal staan.

 

REFERENTIES

 

Hij werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers, die hem regelmatig terugvragen. Een greep: NHL Stenden Hogeschool, ondernemersvereniging Almere, Unibail-Rodamco, Stadsschouwburg de Harmonie, Kunstlinie, Arjan van Dijkgroep, Hema, Dienst Justis, Effectgroep, de Nieuwe Bibliotheek, Theaterhuis,  gemeente Almere. 


KOSTEN

 

Bij elke bijeenkomst zullen andere verwachtingen zijn, dus kunnen de kosten worden besproken.

Indicatie vanaf:

presentator 495,-

dagvoorzitter 950,-

facilitator: 950,-