presentator, gespreksleider, moderator, dagvoorzitter

Quinten-Faust draagt zorg voor inspirerende ontmoetingen.

Op respectvolle, nieuwsgierige en transparante wijze weet hij gasten, sprekers en bezoekers te verleiden zich op een zinvolle en verdiepende manier te mengen in forums, gesprekken en discussies.

Vanuit verwondering kan Quinten op authentieke manier een kleine groep tot zaal bomvol publiek meenemen in een bepaalde thematiek of verhaallijn.  Hj is sensitief, ervaren, energiek, relativerend en flexibel.

Wil je meer weten, eens kennis maken? Klik hier

meer over Quinten-Faust:

Quinten-Faust Rijnja  studeerde af als master Learning and Innovation aan de Stenden University of Applied Sciences. Hij volgde diverse coachings- en leiderschapstrainingen, waaronder de leergang dynamisch leidinggeven. Quinten-Faust is tevens in het bezit van de bachelor Theaterdocent.

 

Quinten-Faust heeft als (cultureel) ondernemer ruim ervaring opgedaan, onder andere als directeur van stichting Theaterhuis, Parkvilla en Tumult. Daarnaast werkt hij  als (interim) teamleider en teamcoach binnen diverse trajecten in het onderwijs en de kunst- en theaterwereld.

Quinten  presenteert festivals en evenementen, inhoudelijk specialiseerde hij zich in dagvoorzitterschappen, moderator en gespreksleider bij congressen en conferenties.

 

een impressie van de opdrachtgevers van Quinten-Faust: