presentator

Quinten-Faust draagt zorg voor inspirerende ontmoetingen: als presentator, gespreksleider of dagvoorzitter.

Op respectvolle, nieuwsgierige en authentieke wijze weet hij gasten, sprekers en bezoekers te verleiden zich op een zinvolle manier te verdiepen middels forums, gesprekken en discussies.

Vanuit verwondering kan Quinten transparant een kleine groep tot bomvolle zaal meenemen in een sterke thematiek of verhaallijn.  Hij is sensitief, ervaren, energiek, relativerend en flexibel. Indien mogelijk/nodig gebruikt hij graag theatrale werkvormen tijdens zijn werk.

 

Wil je meer weten, eens kennis maken? Klik hier

meer over Quinten-Faust:

Quinten-Faust Rijnja  studeerde af als master Learning and Innovation aan de Stenden University of Applied Sciences. Hij volgde diverse coachings- en leiderschapstrainingen, waaronder de leergang dynamisch leidinggeven. Quinten-Faust is tevens in het bezit van de bachelor Theaterdocent.

 

Quinten-Faust heeft als organisator en (cultureel) ondernemer ruim ervaring opgedaan, onder andere als directeur van stichting Theaterhuis, Parkvilla, Tumult en L I F E ! Theater. Bij deze organisaties produceerde en organiseerde hij talrijke regionale en landelijke producties, conferenties en evenementen. Daarnaast werkt hij als (interim) teamleider/-coach binnen de onderwijs-, kunst- en theaterwereld. Quinten presenteert festivals en evenementen, inhoudelijk specialiseerde hij zich als dagvoorzitter en gespreksleider bij congressen en conferenties. Hij kan zowel live als online jouw event in een optimale vorm gieten!

een impressie van de opdrachtgevers van Quinten-Faust: