slapen in onze b&b: 'sliepinn'

Een mooie vrijstaande studio met eigen keuken en badkamer in het landelijk gelegen dorpje Wytgaard, op fietsafstand van Leeuwarden. Quinten-Faust is je gastheer, samen met Frédéric. Op je eigen terras kun je genieten in je stoel of hangmat. Bij mooi weer mag je natuurlijk een sprong wagen in het zwembad, of bijkomen in de sauna!  

Je bent welkom om heerlijk te komen ontspannen, alleen of samen. Je kunt samen slapen in de heerlijke tweepersoons boxspring, maar het is ook mogelijk om van de bank een tweede comfortabele slaapplek te maken. Wil je comfort? Boek dan inclusief ontbijt: elke ochtend krijg je een vers ontbijt aan de deur in een picknickmand. Het is ook mogelijk om een diner erbij te boeken, wel graag vooraf even aangeven. De gastheren staan altijd open voor een gesprek, maar gunnen je ook van harte je privacy. Je kunt kiezen uit mooie dingen om te doen:  ga lekker een stuk lopen langs de Zwette (11-stedentocht) en fiets door het mooie Friese platteland even naar Leeuwarden of Sneek! Neem de auto naar Heerenveen of Drachten. Lekker niksen? Er is wifi en natuurlijk televisie! Je huisdieren zijn welkom, wel graag even aangeven bij de reservering.

RESERVEREN?

Wil je komen slapen? Welkom in de Sliepinn! Onderaan deze pagina vind je de voorwaarden en aanvullende foto's Maar rechtstreeks reserveren kan hieronder.

Kosten in euro's:

 

-overnachting een persoon:    

61,00

69,50 (incl. ontbijt)

88,00 (incl. diner en ontbijt)

 

-overnachting twee personen:  

77,00

89,00 (incl. ontbijt)

126,00 (incl. diner en ontbijt)

*Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting. Huisdieren zijn kostenloos welkom mits aardig voor mens en andere dieren, wel graag aangeven bij reservering

 

Vraag hieronder een overnachting aan. Pas bij wederzijdse bevestiging is er een boeking!

Let op: de planner gaat altijd uit van overnachting incl ontbijt. Wil je dat niet, of wil je ook diner bijboeken? Geef dat dan even aan in de mededelingen.

Lukt het reserveren niet?

Stuur ons dan een mail: quintenfaust@gmail.com  of klik hier voor het contactformulier

voorwaarden

Algemene Voorwaarden B&B Sliepinn Wytgaard

Sliepinn Wytgaard is onderdeel van Quintenfaust.nl.

Wij gaan er vanuit dat u Sliepinn Wytgaard, haar interieur en omgeving met respect zult behandelen.

Sliepinn Wytgaard hanteert onderstaande algemene voorwaarden. Deze zijn van kracht vanaf het moment van reservering tot en met het verblijf bij ons.

 

1. Algemeen

·  Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van Sliepinn Wytgaard, aan de Finne 20 9089CA te Wytgaard.

·  Met het aangaan van een huurovereenkomst worden deze Algemene Voorwaarden van kracht.

·  Op verzoek wordt een exemplaar van deze Algemene Voorwaarden kosteloos verstrekt aan de gebruikers.

·  Huurders dienen een vaste woon- of verblijfplaats te hebben.

·  De eigenaar is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van eigendommen van de gebruikers. Bij geschillen zijn alle (juridische) kosten voor rekening van de gebruikers.

·  Alle risico's met betrekking tot een verblijf in Sliepinn Wytgaard zijn voor rekening van de gebruikers.

·  Beschadigingen en vermissingen van roerende en onroerende goederen van de eigenaar dienen door de gebruikers onmiddellijk te worden gemeld en vergoed aan de eigenaar.

·  Gasten dienen instructies van de eigenaar op te volgen.

·  De eigenaar kan gasten, bij overtreding van deze Algemene Voorwaarden en bij ongepast gedrag, met onmiddellijke ingang de toegang tot Sliepinn Wytgaard ontzeggen en/of weigeren, zonder nadere mededeling en opgaaf van redenen en zonder restitutie van verblijfskosten.

·  De administratie van de eigenaar is bepalend bij onderling meningsverschil tenzij de gebruikers het tegendeel kunnen bewijzen.

·  Gasten van Sliepinn Wytgaard dienen zich te houden aan het onderstaand huishoudelijk reglement.

·  Quinten Rijnja is de eigenaar en beheerder van Sliepinn Wytgaard, verder overwegend aangeduid als eigenaar. De eigenaar kan zich laten vervangen.

 

 

2. Reservering en bevestiging

 

· Voor het reserveren van een verblijf in Sliepinn Wytgaard worden geen extra kosten in rekening gebracht.

·  De huurovereenkomst kan mondeling, telefonisch, schriftelijk, per e-mail of via een van de boeking kanalen waar Sliepinn Wytgaard  afspraken mee heeft gemaakt, worden aangegaan.

. Je kunt de Sliepinn studio voor maximaal 3 nachten achtereenvolgens boeken.

·  Na ontvangst van uw reserveringsverzoek stuurt Sliepinn Wytgaard een bevestiging (mits plaats beschikbaar) en is de reservering definitief.

·  Op onze reserveringsbevestigingen wordt verwezen naar deze Algemene Voorwaarden.

 

3. Betaling

 

·  De verblijfskosten in Sliepinn Wytgaard dienen vooraf te worden voldaan. Het is niet mogelijk deze ter plaatse of aan het einde van het verblijf te voldoen, tenzij dit vooraf schriftelijk is overeengekomen.

· De tarieven vindt u o.a. terug op onze website.

 

4. Annulering en no show (niet komen zonder annulering)

 

Indien u onverhoopt niet in staat bent om de aangegane huurovereenkomst na te komen, dient u dit zo spoedig mogelijk bij ons te melden zodat wij de daardoor vrijgevallen datum alsnog aan derden kunnen aanbieden.

Bij annulering en no show betaalt de contractant een vergoeding aan de eigenaar.

Deze vergoeding bestaat uit:

 

1. Tot twee weken voor ingangsdatum is de annulering kosteloos.

2. Bij annulering binnen 2 weken voor ingangsdatum is 50% van het bedrag als vergoeding verschuldigd.

3. Bij annulering binnen een week voor ingangsdatum is 75% van het bedrag als vergoeding verschuldigd.

4. Bij annulering en no show op de dag zelf is 100% van het bedrag verschuldigd.

 

Het bij punt 2, 3 en 4 verschuldigde bedrag dient te worden overgemaakt op de rekening van Villa Pippi, waar Sliepinn Wytgaard onderdeel van is: NL68INGB0008396474 t.n.v. Villa Pippi . Vermeld bij betaling uw aankomstdatum. U ontvangt indien nodig hiervoor een factuur. Deze dient u binnen 14 dagen te voldoen.

 

Wanneer er reeds door contractant is betaald, zal deze evenredig aan bovenstaande worden terugbetaald door eigenaar. De eigenaar is ook gerechtigd de boeking te annuleren, onder dezelfde condities als de huurder, zoals vermeld onder punt 1 tot en met 4. 

 

 

5. Sleutel

 

Als gast ontvangt u een sleutel van de Sliepinn. Deze levert u weer in bij vertrek. Als gast bent u zelf verantwoordelijk voor het correct afsluiten van de toegangsdeur.

Verlies van de sleutel is voor kosten van contractant (€ 25,-) en zal bij uitchecken cash of achteraf per factuur door contractant voldaan worden.

 

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

 

Aankomst en vertrek

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 15.00 uur uw verblijf gebruiken, op de dag van vertrek dient het verblijf om 12.00 uur vrij te zijn. In overleg kan van bovengenoemde tijden afgeweken worden. Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.

 

 

Ontbijt en diner

Indien u ontbijt en/of diner heeft gereserveerd, zal dat in overleg bij de studio worden gebracht.

Bij mooi weer bestaat de mogelijkheid om op uw terras te genieten.

 

Uw verblijf

·  Geluidsoverlast, met name tussen 22.00 en 07.00 uur, is niet toegestaan.

·  Gebruik door derden van het verblijf is niet toegestaan.

·  Bezoekers mogen niet zonder toestemming van de eigenaar en/of zonder bijbetaling overnachten in Sliepinn Wytgaard.

·  Voertuigen kunnen geparkeerd worden op de parkeerplaatsen op het eigen terrein van de Sliepinn, voor zover er ruimte is. Anders is er naast het huis parkeerruimte genoeg op de openbare weg.

·  Afval dient in de vuilnisbak te worden gedeponeerd.

·  De aanwezigheid van verdachte personen onmiddellijk melden bij de eigenaar.

·  Huisdieren zijn in Sliepinn Wytgaard toegestaan, maar dienen vooraf te zijn aangemeld. Alle huisdieren dienen een vlooienband te dragen of maximaal een maand eerder vlooiendruppels te hebben gehad.

·  Roken in de Sliepinn is niet toegestaan, je kunt roken op het terras ervoor.