villa pippi

In Wytgaard, een dorpje onder de rook van Leeuwarden, 

staat een prachtig Zweeds houten huis: Villa Pippi.

In en vanuit Villa Pippi organiseert Quinten-Faust kleine en grote evenementen:

 

 

1-Praat en Pasta Party! Met een groepje mensen die elkaar (nog) niet kent gaan we het goede en mooie gesprek aan: een avondje met elkaar aan tafel waar diverse onderwerpen met elkaar gedeeld kunnen worden. Je mag actief deelnemen, of een goed luisteraar zijn. Quinten-Faust is de gespreksleider. Niks moet, veel mag.

 

*na de zomer gaan we weer van start

 

Doe je een keertje mee? Met een minimum van 5 en maximaal 10 mensen gaat de  inspirerende ontmoeting vol verwondering door... Kosten zijn 25,- euro voor het diner incl. drankjes (inloop 18.00-18.30 uur, eind 21.00 uur). Doe je mee?

Alleen, of met een vriend/vriendin? Klik dan hier Wil je ook blijven slapen? Dat is ook mogelijk! Kijk maar eens hier!

 

 

2-We organiseren voor jou!

Van een kleine bijeenkomst met 5 mensen tot een groot evenement met 1500 bezoekers, Quinten Faust kan het (inhoudelijk) voor je organiseren en heeft een gedegen netwerk om de logistiek uit te besteden. Van teambijeenkomst tot conferentie, van theatrale interventie tot een musical over jouw bedrijf: welkom om een gesprek te hebben over de mogelijkheden. 

 

Wil je meer weten, eens kennis maken? Klik hier, laat je gegevens achter en we zoeken contact met je! 

meer over Quinten-Faust

Quinten-Faust Rijnja  studeerde af als master Learning and Innovation aan de Stenden University of Applied Sciences. Hij volgde diverse coachings- en leiderschapstrainingen, waaronder de leergang dynamisch leidinggeven. Quinten-Faust is tevens in het bezit van de bachelor Theater.docent.

 

Quinten-Faust heeft als (cultureel) ondernemer ruim ervaring opgedaan, onder andere als directeur van stichting Theaterhuis, Parkvilla en Tumult. Daarnaast werkt hij als (interim) teamleider en teamcoach binnen diverse trajecten in het onderwijs en de kunst- en theaterwereld. Quinten presenteert festivals en evenementen, inhoudelijk specialiseerde hij zich in dagvoorzitterschappen, moderator en gespreksleider bij congressen en conferenties.

een impressie van de opdrachtgevers van Quinten-Faust: