Quinten-Faust is  jouw presentator | dagvoorzitter | facilitator


ANDERE MANIER

Quinten-Faust maakt jouw bijeenkomst tot een ontmoeting die écht raakt op een concrete en transparante manier: hij werkt met energie, humor en empathie samen naar de doelen die jij voor ogen hebt met je doelgroep!

 

GASTHEER

Quinten weet jouw mensen mee te nemen op een speelse en sympathieke manier; waarbij hij respectvol slagen maakt! 

Hij stelt zichzelf volledig ten dienste zonder ego, is enthousiast en energiek, zorgt voor veiligheid, past diverse methodieken toe en door zijn kwetsbare en inlevende benadering zijn de gesprekken altijd open en toegankelijk voor iedereen: diversiteit en duurzaamheid zijn de basis voor elke ontmoeting bij Quinten-Faust. 

 

FACILITATOR

Quinten-Faust faciliteert teamdagen, conferenties en andere bijeenkomsten met een specifiek doel of thema. Vooral veranderingen krijgen een mooie start onder zijn leiding. Hij werkt daarnaast als manager in het hoger onderwijs en heeft veel ervaring met diverse methodieken die teams helpen bij het veranderen en innoveren, met zowel overheid als bedrijfsleven heeft hij goede ervaringen. Kijk voor meer informatie over zijn achtergrond en motivatie hier.


REFERENTIES

Hij werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers, die hem regelmatig terugvragen. Een greep: HEMA, NHL Stenden Hogeschool, ondernemersvereniging Almere, Unibail-Rodamco, Stadsschouwburg de Harmonie, Kunstlinie, Arjan van Dijkgroep, Ministerie van Justitie, Effectgroep, de Nieuwe Bibliotheek, Theaterhuis,  gemeente Almere, gemeente Leeuwarden. 

KOSTEN*

Bij elke bijeenkomst zijn andere verwachtingen, dus kunnen de kosten worden besproken. Indicatie inclusief voorgesprek vanaf:

presentator 950,-  dagdeel

dagvoorzitter 950,-  dagdeel

facilitator: 950,- dagdeel

*exclusief reiskosten (26cts per km) en btw